Dagblad van het Noorden: Jacques d’Ancona ****
"Lof voor de prachtige, beheerste vertolking van Ellen Kiewiet
Het werkt omdat Kiewiet de problematiek serveert met afstandelijkheid en vooral met humor."
(Wilde Rozen dé Musical! 5 juli 2011, Ellen Kiewiet teksten en muziek, zang en spel)

Haagse Courant: "Ellen Kiewiet heeft als de lerares (Anna, musical 'The King and I, red.) zoveel uitstraling dat zij een kroontje zet op alle inspanningen van de zeventig medewerkenden op het podium en van de vijfentwintig in de orkestbak."
 
Het Parool: "Ellen Kiewiet is als Anna een doortastende dame die zich niet uit het veld laat slaan. Zij gaat de conflicten niet uit de weg en maakt daarmee de thematiek van de voorstelling voelbaar." (musical The King and I)

Nieuwsblad van het Noorden: "ZINGEN KAN ZE LA KIEWIET,GEZEGEND MET EEN STEM Het publiek zag een Julie Andrews in combinatie met Martine Bijl, dan weer hoorde je Jasperina de Jong en vervolgens kwam Barbra Streisand voorbij…" (Mijn Moeder heeft een Petticoat)

Leeuwarder Courant:
"FEILLOZE KIEWIET IN BROADWAY REIS
Ellen Kiewiet liet zien hoeveel zij als theatraal zangeres in haar mars heeft. Feilloos trof zij de kern van deze onvergetelijke evergreens: verhalend, humor, tragiek of hartstocht. Met grote overtuigingskracht. Een artistieke persoonlijkheid die met haar warme volle, licht vibrerende stem grote indruk maakte bij het publiek." (Mijn Moeder heeft een Petticoat)
 
Rotterdams Dagblad: "De toehoorders luisterden zeer geboeid naar Ellen Kiewiet."
  
Nieuwsblad van het Noorden: "VAKANTIE GAAT MUZIKAAL VAN START Goed het was niet bepaalt licht verteerbare kost die de kinderen en volwassenen in theater Rotonde in Borger kregen voorgeschoteld.
Maar de voorstelling werd enthousiast ontvangen door het publiek, niet in de laatste plaats door het spel en de zang van actrices Ellen Kiewiet en Heleen de Groot."
(kindermusical Maochied)

/